Elegancia, ízlés, érték, művészet, minőség, trend…

Ezek a szavak jellemzik a Rosenthal porcelán- és üvegtárgyakat. A Rosenthal termékei nem egyszerűen étkészletek és poharak. Nem csak a mintájuk különbözteti meg őket egymástól, nem tucatáruk.

Nem csak arra szolgálnak, hogy megegyük a levest valamiből, vagy ihassunk az éppen kezünk ügyébe kerülő pohárból, hogy valamilyen vázába tegyük a virágot.
Nem.

A Rosenthal ennél sokkal több.
A funkció, a használhatóság mellett a szépsége, a formája is fontos szerepet tölt be.
Használható, és szemet gyönyörködtető.
A Rosenthal név Magyarországon sem ismeretlen az idősebbek körében. Sok család még ma is őriz régi darabokat, készleteket, amelyeket sikerült megmenteni a háborúk zűrzavarában.

Az alapító fia, Philip Rosenthal célul tűzte ki, hogy a művészetet, a trendeket is képviselteti a termékekben.
Az újabb és újabb művészeti irányzatokat követendő, az azokat művelő művészeket, designereket kérte fel termékei kialakításához.
Ez a tendencia ma is folytatódik. Pl. a híres spanyol, de ma Milánóban élő Patricia Urquiola által tervezett készlet is megtalálható a kínálatban.

A Rosenthal termékeire az elegancia, a korszerűség és a művészet mellett a minőség is jellemző.
Német gyárban, német gondossággal előállított és ellenőrzött termékekről van szó.
Silány anyagokhoz nem adják a nevűket a művészek, a divatban vezető szerepet játszó Versace sem véletlenül működik együtt a gyárral.

Mai, rohanó világunkban egyre többet hallunk az étkezés, az ízlésesen terített asztal fontosságáról.
Ha erre nem csak időt szánunk, de a körülményeket, az eszközöket is kedvünkre választjuk, jó érzéssel állunk neki az elfogyasztandó falatoknak.

Ha egy szép dísztárgyat választunk, egy darab szépséget, művészetet viszünk otthonunkba.
Ha Rosenthal terméket ajándékozunk, nem okozunk csalódást. Eleganciát, ízlést, értéket adunk ajándékba, akár házasságkötés, születésnap, bármilyen ünnep, társasági összejövetel alkalmából.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük